Entitats i activitats

Entitats del municipi:

 • Escola de ioga

  Classes Ioga

  CURS DE IOGA 2013 – 2014

  Un any més l’Ajuntament organitza aquesta activitat a les instal·lacions de la sala polivalent. És ja una activitat consolidada a Gualta, com que és una pràctica molt agraïda, senzilla i de molts beneficis per la salut.

  A poc a poc el Ioga i les tècniques de relaxació es van introduint en diferents àmbits: l’escola, l’empresa, i la salut… i el que abans era una cosa “exòtica” ara s’ha normalitzat i molta gent en tot el món en fa. És molt important en les atrafegades vides que portem, gaudir d’un espai setmanal per a nosaltres mateixes.

  Una sessió de Ioga és un espai per tenir cura del nostre cos: l’estirem, el movem, l’activem, i el tonifiquem, però també aprenem que es relaxi de les seves tensions, millorem la postura corporal i ens donem temps per respirar i sentir. A poc a poc ens anem tornant més flexibles i àgils, però el Ioga no només actua sobre el cos, en ajuda a tenir una ment més calmada i assolir una visió més positiva de la vida.

  Agraeixo a les assistents d’aquest curs 2013-2014 la seva confiança i a l’ajuntament la seva col·laboració, per portar a terme activitats de qualitat al poble. Us animo a tots a provar una sessió, ara ja, fins al curs vinent!

  Teresa Marín
  Professora de Ioga de l´escola Sadha

 • Futbol A.U. Gualta

  Aficció Unida Gualta

  Hola gent de Gualta. Com sempre des de fa uns anys llargs els del futbol estem aquí amb tot vosaltres per desitjar-vos una molt bona Festa Major i que gaudiu de tots els actes programats, això és el nostre desig i també assabentar que aquest any el futbol de Gualta, futbolísticament, está d’enhorabona, ja que s’ha aconseguit un meritori 4t lloc en la classificació final. Cosa que feia anys no s’aconseguia. Això vol dir que s’ha fet una gran temporada i que hem tingut uns bons entrenadors i uns nois que hi han posat moltes ganes i molta serietat deixant alguns petits detalls que no venen al cas.

  Hem de pensar que un tota la segona volta solament vam perdre un partit, i el que va passar és que no els vàrem poder recompensar en quasi res molts pocs sopars ni cap compensació de cap classe a causa dels problemes econòmics. Hem de pensar que cada vegada és més difícil tirar endavant. Arribant un moment que des de més de 40 anys haurem de plegar per falta de recursos econòmics. Nosaltres farem una temporada més i veurem com es respon, ja que serà una pena perdre el poc que hi ha al poble. és difícil com que Bellcaire i Albons han tornat a fer futbol i són 50 jugadors menys que tenim aquí. En aquestes contrades ells tenen més bones compensacions i camps en millors condicions, però això no vol dir res. Nosaltres sempre fem equip més o menys bo. Hi ha bon ambient i bon “rotllo” entre tots, almenys, fins avui. Així que si voleu gaudir del futbol, veniu al camp i si pot ser col·laboreu amb el club per poc que sigui. Tota ajuda serà benvinguda. Si us plau ajudeu-nos.

  És pel nom del poble que tingueu bona festa major i que amb salut ens retroben al camp de futbol durant molt de temps.

 • Associació teatral Esperrucats de Gualta

  Esperrucats

  ESPERRUCATS DE GUALTA

  Gualta és un petit municipi d’aproximadament 350 habitants, situat a la comarca del Baix Empordà. A principis de l’any 2005, uns quants amics decideixen escenificar l’obra de temàtica històrica PERE I, EL COMTE REI. Aquesta iniciativa, des de la seva modèstia, pretenia impulsar la vida social de Gualta, oferint a grans i petits la possibilitat d’una activitat lúdica i cultural que sovint no és a l’abast de pobles d’aquestes característiques. La proposta va tenir el recolzament de l’Ajuntament i, el que és més important, de molta gent del poble i d’altres localitats dels voltants que participaren en la preparació de l’obra. I és per a donar continuïtat a la iniciativa, més enllà del suport de les administracions, que al mateix any 2005 es funda l’ASSOCIACIÓ TEATRAL ELS ESPERRUCATS DE GUALTA